Lan urip multi-yuta pound sterling masyarakat program GVC Holdings plc wis mèlu munggah ing eksekutif sawijining kang komentar ing akhir minggu gegayutan liyane pengendalian ing gambling iklan vip kamar casino ora bonus simpenan. Wong-wong sing bisa gamble uga wong-wong ora bisa ing wayahe nanging bakal ing taun utawa loro ing resiko." Panjenenganipun disaranake sing yen ana bakal kanggo alamat masalah antarane industri, pengirangan ing iklan bisa ngrambah dening pungkasan taun iki.
Iki kalebu: Iki saliyane kanggo ana Ladbrokes Karang Dateng, sukses pro-bono rowange lilo tanpo pekso rencana lan pendanaan kanggo sawetara tanggung jawab gambling amal kalebu Gamble Weruh lan GamCare vip kamar casino kode bonus. Kang uga diterbitake "Casino Cautions" liwat Infopowa warta cukup kanggo sawetara taun vip kamar casino ora simpenan. Iki bisa ditemokaké ing kita arsip warta vip kamar casino ora bonus simpenan kode. UK media uga wis pressuring kanggo abang ing volume gedhine iklan nargetake UK punters dening operator ing intensely industri competitive awis lan keju slot mesin. Alexander diamati: "Dina kang unik investasi highlights anyar prasetya sing perusahaan bakal njupuk kanggo nandur modal lan ndhukung komunitas kita ngawula. Perusahaan njupuk kesempatan ana kanggo tambahan mbukak sing iku wis nyetel metu seri saka tanggung jawab sosial perusahaan (CSR) gagasan kanggo nyilikake potensial gawe piala sing disebabake masalah game awis advance ing casino kandhang.
Brian ana uga akeh banget melu karo forum kita minangka "Jetset", wong iki melu minangka informal konsultan kanggo eCOGRA, ing OPA, lan ana pamuter pengacara sing dibantu kaetung aggrieved pemain karo sambungan menyang industri folks.