LVCVA analysts ngandika nggeser ing konvènsi tanggal babras januari nomer. Sakabèhé, Clark County menang mati 3,7 persen kanggo $892.1 yuta pokerstars casino anyar customer kurban. Panggonan ambruk 1.9 persentasi nilai kanggo 83,8 persen, nanging rata-rata dina rata-rata tingkat kamar menek 9.1 persen kanggo $163.90 wengi, paling tau kacathet super wana alam bébas mesin slot online. Strip menang mati 8.9 persen kanggo $554.8 yuta ing januari. Downtown Las Vegas, kang dileksanakke persentasi wutah kanggo paling saka 2017, munggah 1.8 persen kanggo $56.5 yuta super bejo casino kode promo. "Yen wis sareh, lan liyane jahwéh, Cina Taun Anyar perayaan wiwit ing januari taun pungkasan, nanging ing taun iki hajat padha dianakaké tanggung ing februari. Downtown kang Pasar Internasional Tengah, riasan ngarep perdagangan show, kang narik kawigaten 50,000 wong, lan Lumahing, a jogan nuduhake sing digawa ing 24,000 pamiarso, dipindhah saka januari februari taun iki super bejo casino slot favorit. Strip kurangé populasi nyeret mudhun Clark County sakabèhé, nanging pasar nuduhake hasil ing januari. Laughlin iki nganti 3,5 persen kanggo $45.7 yuta, Mesquite menek 4.5 persen kanggo $11 yuta lan North Las Vegas munggah 0,4 persen kanggo $28.8 yuta super bejo casino san francisco.