Broadway Game sing operate nomer online bingo lan casino online merek, kang kalebu Butlers Bingo, Dotty Bingo lan Casino saka Impen, wis rampung migration kanggo platform game dilakokno dening Bede Game awis sakklepat casino dhuwit recehan free. Bede Game sing adhedhasar ing North East Inggris ing kutha Newcastle, saiki bakal nyedhiyani Broadway Game karo kabeh bingo lan casino solusi. Kanthi luwih saka 3 yuta kedhaftar pemain wis aktif ing game platform diwenehake dening Bede, pemain ing Broadway Game online camping bakal ing perusahaan apik. Bede Game bisa karo sawetara saka jeneng paling gedhe nalika iku teka menyang casino lunak studios, gadhah distribusi isi perjanjian ing panggonan karo perusahaan kayata IGT, Greentube, √Čvolusi Game lan NetEnt awis kabin casino kode promo.

Broadway Game sing dilisensi dening Gambling Komisi ing UK, milih Bede minangka sawijining sabanjuré long-ngadeg partner thanks kanggo keluwesan, kaukur lan modularity saka Bede kang platform kuat apa sampeyan kudu mbayar pajeg ing menang dhuwit gambling. Platform anyar uga ngijini Broadway kanggo mbangun ing sawijining unwavering prasetya kanggo komunikasi karo pemain ing wektu tengen nggunakake manggon data nalika ngawasi pamuter prilaku, kang wis tau wis luwih penting apa sampeyan kudu mbayar pajeg ing gambling winnings nz. Bede solusi bakal supaya Broadway pemain entuk manfaat saka luwih cepet lan luwih dipercaya pengalaman nalika bebarengan diversifying isi portofolio apa sampeyan kudu mbayar pajeg ing poker winnings.

Akses cepet menyang sudhut pilihan sing paling irah-irahan saka tanah basis lan digital panyedhiya diwenehake liwat siji integrasi dhuwit recehan free cepet cocog slot. David Butler, CEO ing Broadway Game, ngandika: "ing Ngisor iki kasebut kanthi teliti, dianggep eksplorasi saka potensial panyedhiya, Bede kang maju-pikiran lan agile platform mbuktekaken sing paling apik kanggo kita macem expansion roadmap." "Kita sambungan filosofi ing fungsi, tanggung jawab game, sing selaras lan teknologi inovatif janjinipun dawa lan ono gunane kemitraan." Alex Daging, Bede kang Ngatur Direktur komentar: "Bede sing bungah kanggo partner karo Broadway Game lan nggawa wong-wong mau dhateng Bede Platform." "Broadway Game iku sawijining Operator sing ora mung dirungokake menyang UK Bingo lan Casino pasar, nanging minangka Tim lagi budoyo lan teknis didadekake siji kanggo Bede, lan kita lagi bungah tenan babagan potensial bebarengan." Thomas Balung, CEO Merkur Online B2B Bagean ngandika; "We are remen kanggo welcome Broadway Game, lan katon nerusake kanggo makarya bebarengan kasil ing UK lan ngluwihi." dhuwit recehan free cepet cocog casino.