Dina iki, Rio de Janeiro wis littered karo stadion jugrugan sing wis ngiwa kosong mlompong lan gerah. Ora ana maneh sing cities clamoring kanggo Olimpiade ing cara sing padha ing sadurungé taun, minangka biaya, uga minangka keamanan lan terrorism uneg-uneg, wis tambah dramatically, karo sawetara inang cities nuduhake asil negatif saka partisipasi.
Paris wis terus-terusan marang IOC sing kepengin game ing 2024, lan ora gelem ngenteni nganti 2028. Nanging, sadurungé iki minggu walikota sing dicethakaké anyar rembugan padha nggawe iku "supaya atraktif kita bakal bodho ora kanggo njupuk 2028." Olimpiade' bali menyang Southern California bakal ketemu karo raos campuran dhuwit recehan free nyata casino slot. Brazil ana bab minangka semrawut saka Olimpiade minangka pejabat kamungkinan tau arep keno maneh. Kutha kang $5.3 milyar 2024 budget, kang bakal transfer kanggo 2028 efforts, wis mbiayai pribadi tanpa nggunakake dhuwit pajek. Bagean awak sakabeheng darat cedhak pantai bola voli stadion, kualitas banyu iki ditakokake, Zika virus nyuwil metu, lan hukum pelaksanaane iki miturut omongane uwong kanggo drastis underprepared dhuwit recehan free cepet kenek slot. Los Angeles Times nyuwil warta on Monday sing Komite Olimpiade Internasional (IOC) ngrambah sing menehi hasil karo KITA nglumpukake kanggo push maneh sing 2024 pencalonané dening patang taun, isih durung anugrah wong-wong mau coveted posisi minangka inang saka quadrennial internasional tontonan best online casino dhuwit nyata us. Los Angeles, nanging, bakal entuk manfaat dening wis duwe luwih saka infrastruktur ing panggonan best online casino dhuwit nyata slot.

"Aku ora nampa Game iki yen padha sijine kutha ing utang utawa ing risiko," Garcetti ngandika best online casino dhuwit nyata reviews.