"Aku iki looking nerusake kanggo mbukak lan adil debat ing mangsa saka game online, lan ora mung amarga bukti sing ing sisih kita hollywood casino ing ohio iku mbukak. A akèh paling umum pidato ing CPAC sing ngarahke ing mromosiaken calon (utamané kanggo mbesuk 2016 pemilu presiden) lan udur marang kawicaksanan liberal, nanging ana uga kathah saka padu ing masalah sing dibagi konservatif uga hollywood casino ing memphis tn. Bill wis banget didhukung dening Adelson, sing penting Republican donor hollywood casino ing maryland heights mo. Ana mung siji masalah: Abboud tau nuduhake carane akeh kasino sing ana ing malta.

RAWA panyengkuyung wis kasempatan kanggo defend posisi sing ing sasi, lan bakal maneh ing mangsa carane akeh kasino sing ana ing venice. Sadurunge Congress votes ing sembarang aturan sing bakal nemtokke sing godhongé amba larangan, kaya Pemugaran saka Amérika kang Kabel Tumindak (RAWA), aku mikir Amérika pamilih pantes kanggo krungu loro-lorone cetha ngomongake carane ban kuwi merbawani konsumen, serikat lan ekonomi." RAWA, kang bubar reintroduced kanggo House saka Wakil dening Wakil Jason Chaffetz (R-Utah), bakal ateges ban online gambling tengen Amerika Serikat dening rewording Kabel Tumindak kanggo nggawe aplikasi kanggo paling wangun saka Internet totoan carane akeh kasino sing ana ing paris. Nanging, luwih libertarian anggota saka Republican caucus duwe serikat' hak-hak masalah karo bill, lan iku ora cetho carane akeh support RAWA wis ing sisih Demokratik saka aisle harley davidson belize poker chip. Taun iki, siji kuwi jeksa agung bisa ngetokake gambling online. "Kasunyatan sing utami RAWA panyengkuyung gelem kanggo nggabungake debat iki, sawise wujud gaweyan dening nglumpukake, ngandhani kula sing padha arep sing bill rubberstamped tinimbang melak-melak bebantahan ing manfaat...dhasar tenet demokrasi," ngandika.. Sadurunge debat wis bintang Abboud articulating Adelson kang posisi ing jeksa agung bisa ngetokake, sanadyan padha ora teka tanpa gaffes, kayata referring kanggo mangsa jabatan limang taunan Twitter pandherekipun minangka "serem." Sauntara kuwi, RAWA wis samesthine kanggo nampa House subcommittee pangrungon mengko iki minggu, sanadyan witness dhaftar uga bisa dibandhingke karo mungsuh saka Internet gambling.