Sing bakal ngganti karo disualekno saka Ladbrokes Karang kang 3,500 Werna Dhuwur totoan kopi carane akeh geladhak ana ing game blackjack. Gambling tenan GVC Holdings ngetik menyang persetujuan karo Inggris bookmaker Ladbrokes Karang ana sing bisa ndeleng minangka akeh minangka $5.35 milyar owah-owahan tangan carane akeh nomer ing roulette. Ing kajaba iku kanggo bwin, GVC portofolio kalebu online bookmaker Sportingbet, CasinoClub, Betboo, lan Foxy Bingo carane akeh kasino sing ana ing swiss. Tokoh sing bakal nambah kanggo $5.35 milyar tandha ngirim FOBT review bakal sarujuk kanggo game operator.
Kanggo mencet maksimum, Departemen kanggo Budaya, Media, lan Olahraga bakal perlu kanggo matesi FOBT max wager kanggo £50 ($67) utawa sing luwih dhuwur harley davidson 48 poker chip pigura. Takeover final rega ora bakal ditemtokake nganti pungkasan januari, nalika tetep rintangan totoan terminal (FOBT) review dening UK Departemen kanggo Budaya, Media, lan Olahraga bakal arep ing katutup nang jumlah kanggo kontrovèrsial mesin haricot vert ekstra fin casino.

Informal dikenal minangka "Footsie," ing dina rata-rata iki nuduhake indeks saka 100 UK paling gedhé perusahaan, adhedhasar sing kebak nilai pasar.. GVC wis rubah menyang salah siji saka paling gedhé ing donya perusahaan game online, karo total bathi sik njongko $1.2 milyar taun pungkasan harley davidson black jack metallic. Operator bisa rauh bakal dipeksa kanggo drastis murah terminal' maksimum nang saka saiki saham saka £100 ($134) kanggo $67 utawa kurang, nunggu sing review, lan kasil sing bakal cetha mengaruhi bathi taunan manggon casino app dhuwit nyata. GVC kang Ladbrokes Karang takeover kaloro perusahaan milyar dollar disualekno ing taun anyar.