Ngomentari ing pinunjul saka tenan game "kulawargané," Kepala Product Officer Martin Zettergren ngandika ing perusahaan release penet... "Es Joker banget kajaba iku, ora mung kita portofolio, nanging uga kita joker seri saka game.

Muter n PINDHAH wis dirilis paling anyar saliyane kanggo sawijining populer Joker seri, karo judhul anyar, Es Joker, panggolekan asri corak ing klasik Vegas-gaya woh slot harley davidson collectible poker kripik. Muncul ing reels 1, 3, utawa 5, snowflake serves minangka game kang buyar lan nalika telung ana ing tampilan, ing Mongso Setir wis dikunci, awarding 2 7 Es Walk harley davidson penagih poker kripik. Game simbol lan fitur: Simbol ing medium volatility game kalebu frost-dijamin cherries, lemons, grapes lan plums, kang ngemot kurang-kebayar, bebarengan karo bar, lintang-lintang, lan bejo sevens kanggo premi. Iku kasedhiya kanggo muter ing macem-macem wilayah, ing kabeh piranti, saka desember 3. Kita bakal nggunakake sambungan seri iki nggawe kanggo introduce pemain kanggo gagasan anyar formulir lan hiburan, uga minangka nggawe anyar legacies kanggo wong-wong mau kanggo seneng." Tumpukan mudhun 2020: Es Joker wis release 47 saka Playson kang 52-minggu taun lan wis 96.23 persen RTP harlem roulette kord gunung wedhus. "Game kita kulawargané sing ora mung bab nggawe game; padha lagi uga bab nggawe legacies, lan sing apa kita lagi dilakoni kene ing Muter' n PINDHAH manggon casino arundel pabrik maryland. Kebangkrutan Iceilia ngaktivasi Beku Ekstra Giliran, lan kothak kebak bejo 7s anugrah 1000xs nang. Setelan kanggo 5-rol, 3-saben video slot karo 20 tetep paylines punika beku lake ing tengah saka salju-dijamin mountain range ngendi account anyar Joker karakter, Iceilia, aturan reels manggon casino arundel pabrik md.