AMÉRIKA Mike Gatto narik plug ing pangrungu kang AB 9 poker bill; Federal penuntut mutusaké ora kanggo mréntahaké U manggon casino amba juara jackpot. Distrik judge kang buyaran saka gambling ilegal cilik marang Paulus Phua; Bitcoin online gambling situs Primedice wis dicethakaké ana carane a scammer eksploitasi lunak cacat kanggo njupuk ing situs kanggo liwat $1m worth saka bitcoin pungkasan taun; lan E-olahraga totoan situs web Unikrn wis wungu $7m ing sawijining paling anyar babak pendanaan; Trump Plaza casino pemilik Trump Hiburan Resorts ngajokake deed watesan supaya prentah pembayaran ing lieu saka pajak; Melco Makutha Hiburan kang enggo bareng iki mundur saka Stock Exchange Hong Kong ing juni 29; Baha Mar Ltd.wis diajukake kanggo Bab 11 pangayoman bangkrut; kutha Boston wis ditanggepi subpoenas kanggo negara perwira polisi lan anggota saka jeksa agung kang kantor sing dinuga diwenehake akses ora sah kanggo 'wiretap kamar' kanggo penyidik apa kanggo operator casino Wynn Resorts; rincian trocoh ing James Packer anyar resor ing Las Vegas Strip; Boyd Game Corporation wis announced $45m plans expansion kanggo Delta Ketinggalan Racetrack Casino Hotel ing Louisiana; lan Tandha Frissora wis wiwit Caesars Hiburan' presiden lan CEO peran; Sangmu Pittsburgh wis diajukake aplikasi kanggo tuan rumah Super Bowl LVII; LeBron James wis pamilih metu saka kontrak karo Cleveland Cavaliers; NBA tim handed metu luwih saka $1b ing dina pisanan free agency; main golf Pro Phil Mickelson wis disambungake menyang ilegal olahraga totoan cilik digawa dening US federal panguwasa; Keven Stammen kalah Joe Serock ing kepala-up tumindak kanggo menang Mangsa 3 Hollywood Poker Mbukak Acara Utama ing M Resor ing downtown Las Vegas; lan Tatjana Pasalic njupuk kita kanggo Final Tabel Dhuwur taun iki Roller Kanggo Siji Gulung ing Rio Casino ing Las Vegas kanggo WSOP 2015 carane akeh persediaan slot apa sampeyan wis ing minecraft.
EROPAH Ladbrokes kang wuwus dados setunggal karo Gala Karang; Kanada C-290, bill sing bakal wis diijini Kanada kanggo nggawe siji-game olahraga wagers karo sing lotre provinsi perusahaan seda ing Senat; PokerStars lan Ngiringake Lengkap metu Portugese pasar, nanging sumpah bali; UK Gambling Komisi dielingake Bitcoin operator sing gambling kurban kanggo residents UK mbutuhake lisensi, malah yen conducted liwat sulih duit; Playtech ana $105m kanggo Dublin forex/CFD tenan Ava Trade; Association of British Bookmakers wis tapped Malcolm George minangka sawijining anyar CEO permanen; Betsson dadi paling gedhé kaloro georgia game online operator minangka iku nemu pribadi-diduweni operator Eropah-Totohan; Omah Grup, BetVictor, Ladbrokes, Betfair lan Bet365 wis ngedongkrak bal-balan sponsorships; Betfred dilapurake total turnover saka £13.3 b ing 18 sasi pungkasan September 2014; lan Cherry AB kebayar €4.6 m kanggo 71% saham ing Almor Holdings' jerman-madhep online merek carane akeh persediaan slot ing kewan nyebrang. ASIA Filipina Pengadilan Appeals wis urusan jotosan awak kanggo Robert Gustafsson kang pidana kongkalikong; Macau kang 36.2% ing taun-taun kurangé populasi ing juni revenue game, saham tuku kesempatan lan ban smoking lengkap plans; Jimei Internasional wis disabetake menehi hasil kanggo ferry VIPs kanggo Kamboja kang NagaWorld casino; lan Mohegan Suku Game Panguwasa wis dirampungaké ing konsep kanggo sawijining ngajokaken resort casino ing Korea Selatan carane akeh persediaan slot ing acnh.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre rintangan saka texas holdem poker.