Eropah kang paling gedhé katelu totoan tenan, OPAP bakal revive plans kanggo miwiti video lotre terminal (VLTs) bisnis carane akeh jam saka poker dina. Yunani Organisasi bal-Balan Prognostics saiki bakal bisa kanggo mindhah nerusake karo project sawise Yunani game komisi disetujoni aturan anyar.

Ing bourse pakaryan babagan penyimpanan file, OPAP komentar: "Minangka asil saka aturan anyar...papan mutusaké sing kabeh kahanan sing cocok, saéngga OPAP kanggo miwiti planning sawijining kanggo operasi VLTs ing Yunani" Bali ing 2011, OPAP menang eksklusif sepuluh taun lisensi kanggo mbukak 35,000 VLTs ing Yunani, karo ramalan matur iku bakal nggawe munggah kanggo €1bn saben taun ing revenue saka mesin rintangan saka mao durung poker. Pungkasan taun, OPAP wis ngrancang kanggo miwiti VLTs nanging wis nglirwaaken project sawise Yunani dipun ginakaken luwih kenceng totoan aturan. Ing aturan, kang padha ngenalaken dening Hellenic Game Komisi, klebu murah jackpot tingkat, saben mundhut watesan lan dawa saka muter wektu diijini. Perusahaan wis mbayar watara €500m kanggo lisensi, nanging mutusaké iku mung disiapake kanggo re-miwiti bisnis sawise peraturan governing iku padha dibenakake rintangan ing texas holdem poker. Ing OPAP statement sing maca syarat "nggawe implementasine pas wektune mokal." OPAP wis dijupuk cilik marang yunani negara kanggo London Pengadilan Arbitrasi Internasional, ngakoni kerusakan luwih saka €1bn disababaké déning seri saka telat rintangan saka texas holdem poker. Nanging, sawise owah-owahan iki ing arah, totoan tenan bakal nyetel ukuran legal sawijining claims marang negara minangka bagéan saka tindakan legal..