Operator ngakoni padha bakal duwe kanggo njupuk ngukur kanggo supaya kurban bets ing game iki ing mangsa rintangan ing texas holdem poker.

Spelinspektionen bilih gadhah dipun ginakaken ing Gambling Tumindak ing wiwitan taun, iku wanted kanggo nambah pamuter pangayoman dening ushering bettors menyang diatur saluran rintangan saka texas holdem poker. Kanggo partner karo unlicensed operator, Spelinspektionen ngandika, kanggo mbukak nganti luwih kemungkinan saka laundering dhuwit, masalah gambling lan financing saka terrorism carane kanggo dadi gedhe casino inang. Wis ana pirang-pirang wilayah tombol ing kang pengatur wis kanggo nindakake karo panguwasa carane kanggo dadi apik slot panrima.

Ing kayata kawitan iya ora mbukak jeneng offending operator carane kanggo dadi apik slot tekone.