"Ana nelayan ing mangsa panas lan rekreasi wong carane kanggo dadi apik poker bakul. "Kita arep kanggo nggawa wong munggah saka Cottonwood Laguna," Herbst ngandika carane kanggo dadi apik texas holdem. Kita arep kanggo menehi wong alesan kanggo mungkasi." Ing Nugget makaryakke 50 slot mesin lan saperangan saka tabel game sing mbukak ing akhir minggu. Herbst perusahaan ngandika bakal ngganti jeneng saka properti, saben persetujuan karo MGM Resorts Internasional, kang sadurunge diduweni casino. "Iku wis ora diganti sing dicokot," Alamo ngandika carane dadi casino online affiliate. Pungkasan sasi, perusahaan njupuk liwat Serangan Emas kidul saka Las Vegas ing Jean apa baris ndhuwur nang ing roulette. 95 lan Searchlight.

Lisènsi iki kahanan kanggo ngidini mung 100 slot mesin lan ora tabel game apa sworo cangkem ing poker. Dheweke wis ora wis kanggo Searchlight ing 30 taun apa toke ing casino terminologi. Komisaris Yohanes Moran Jr apa toker poker.