Operator Ladbrokes wis nyatakake ing taun iki kang digital bathi bakal uga ngisor pangarepan apa pemicu ing mesin slot. Tenan kang paling anyar dagang nganyari marang sing papan pracaya taun iki mediawiki operasi kanggo digital sing divisi bakal ing £10m-£14m krenjang, ngartekno cendhak saka samesthine £27.5 m sampeyan kudu pamisah ing blackjack.
CEO perusahaan Richard Glynn ngakoni yen digital pangentukan wis "kuciwo" minangka kang disorot lack saka daya saing ing sportsbook, luwih murah tinimbang ngrancang bathi lan "luwih mbebayani impact saka samesthine saka transisi perlu kanggo tuwuh digital kanggo long term" sampeyan kudu pamisah 8s ing blackjack. Ladbrokes ketua Peter Erskine ditambahake: "Nalika kita wagol sing digital asil isih ora ngendi kita diantisipasi padha bakal, papan pracaya sing strategi siji tengen lan sing tumindak dijupuk kanggo tanggal, bebarengan karo wong-wong ngrancang kanggo sasi teka, bakal drive long term sukses bisnis." sampeyan kudu pamisah 9 ing blackjack.