Isle of Man Pemerintah wis announced janjian saka industri game veteran Tony Ure kanggo posisi Sirah e-Game ing Departemen kanggo Pembangunan Ekonomi sampeyan kudu pamisah 8s ing blackjack.

Ure njupuk ing peran sawise digunakake kanggo sawetara taun ing industri game ing macem-macem senior peran, miwiti karir karo Grosvenor Kasino lan sik njongko tingkat manajemen sadurunge launched casino anyar operasi kanggo Sheraton Group ing tanah Mesir sampeyan kudu pamisah 9 ing blackjack. Banjur dipindhah menyang e-donya Game karo Ladbrokes ing Gibraltar lan ana tanggung jawab kanggo ngetokake lan ngatur operasi Ladbrokes' online poker operasi, kang uga klebu nitahaken Langit Poker Yuta turnamen. Ure uga ngginakaken 10 taun minangka Kepala Poker Operasi kanggo IGT sadurunge dadi konsultan industri game ing awal 2016 sampeyan kudu pamisah 8 ing blackjack. Ing statement ngumumake janjian, Jonathan Mills, Direktur e-Bisnis, Departemen Pembangunan Ekonomi ngandika: "Tony wis ngginakaken liwat 30 taun digunakake kanggo sawetara saka paling dikenali jeneng ing industri.""Kang global ekstensif pengalaman ing ngetokake lan mlaku produk lan platform tengen online lan tanah basis operasi temtu bakal bantuan drive wutah terus ing Isle of Man e-Game sektor, kang saiki nggantosi watara 20% saka Pulo kang ekonomi."Tony Ure komentar: "aku looking nerusake kanggo apa karo e-Game tim ing Departemen saka Ekonomi Pembangunan viking pindhah berzerk slot free. Iku macem wektu kanggo nggabungake lan terus wutah saka Isle of Man minangka premier e-Game ukum." viking nimbali vs slot panarimo.