Apa kang dadi bukti sing LDP pancene kepengin kanggo ngirim proposal sadurunge Dec. Iku bakal dadi langkah menyang bangunan munggah Jepang status minangka tujuan wisata." Paling anyar pratondo sing bill bisa diajukake ing wektu kanggo sesi saiki parlemen marakake nuduhake hasil saka pirang-pirang negara kang perusahaan game, kalebu Dynam Jepang Holdings Co., kang gained minangka akeh minangka 9,9 persen kanggo dina. Uga, Konami, Sega, lan Jepang Awis Mesin Co.kabeh weruh sing enggo bareng tambah dening 6, 2.9, lan 4.6 persen, mungguh viking pindhah menyang neraka slot tur. Umumé, sembarang aturan sing diajukake miturut administrasi saiki wis digawe dening loro pihak belterra casino resort ing florence. "Aku mikir kita bakal ngirim iku," Noda marang reporters sawise dewan disetujoni bill.
Ing tangan siji, ngatur Partai Demokratik Liberal pracaya yen bill bisa diajukake kanggo saiki session saka parlemen sadurunge iku ends ing desember 6. Sing ana sentimen dituduhake dening ketua saka LDP Umum Pbb, Seiko Noda, nalika dheweke marang partai niat kanggo ngirim proposal ing wektu kanggo Dec indiana.
Partai isih wis ora sacara mutlak mutusaké ing bill, lan wis bola-bali voiced badhan sing proposal ora nggawe sesi ing wektu sadurunge nutup belterra casino resort golf course. 6 motong-mati belterra casino resort florence ing 47020.