Ora akeh folks duwe pengalaman utawa kawruh bab gambling online. Simon Wright wis loro pemain lan pengamat saka casino online industri kanggo liwat 15 taun diamond casino heist mbayari emas. Saiki CEO saka Situs Klompok plc lan mantan Ladbrokes eGaming Ngatur Direktur, John O ' Reilly ngandika saka Burke ninggalake perusahaan ing oktober: "Ian wis diputer peran tombol ing Urutan kanggo akèh taun diamond casino heist mbayari hard. Panjenenganipun wis dicet kang house biru (Chelsea) lan annoys kang tanggi karo bal-balan lokal songs ing game dina. diamond casino heist mbayari lukisan. Patut Senior Direktur Sawijining Chris Bell iku kanggo miwiti proses kanggo golek Burke panggantos. Aku kaya kanggo thank wong kanggo wong kang invaluable support lan pitutur awit aku gabung karo perusahaan pungkasan taun." Salawasé Chris Bell sing wis tasked karo proyek saka nemokake panggantos kanggo Burke, ngandika: "Ian wis digawe banget pinunjul kontribusi kanggo Pangkat ana casino near pantai oregon.