Howard Hughes eksekutif bubar diajukake plans karo Clark County kanggo loro telu-crita bangunan kantor ing sudhut northwest of Flamingo Dalan lan Hualapai Cara, ing sisih kidul-kulon valley diamond casino heist mbayari lukisan. Sumber liyane ngandika Bangsawan anyar kantor kabaripun bakal luwih west, cedhak furnitur lan nyimpen perabot RC Willey, nanging juru wicoro pemerintah kabupaten Dan Kulin ora ngandika plans project wis diajukake bubar kanggo parcels langsung kulon Hughes situs. Nanging southwest jurang — mbok menawa paling cepet-akeh bagean saka Kidul Nevada — wis luwih dikarepake kanggo putih-iker-iker rasukan papan apa saka wilayah liyane, utamané kanggo luwih-kualitas bangunan, lan project bakal tindakake liyane kantor anyar sing wis teka metu saka lemah ana casino near pantai oregon. Nanging miturut wong menowo karo prakara, Australia slot-machine produsèn Bangsawan Teknologi wis looking kanggo pindhah menyang mentas dibangun kantor ing wilayah sing cedhak 215 Beltway ana casino cedhak sedona az. Summerlin pangembang Howard Hughes Corp. markas sing cedhak persimpangan saka Anget Sumber lan Bermuda dalan, cedhak McCarran International Airport. Las Vegas' kantor pasar wis slowest kanggo waras saka resesi dibandhingake karo jinis-jinis liyane saka real estate ing kutha, lan construction wis lagged sektor liyane di kupeng pasar kang dhuwur, mesthio alon shrinking, lowker tarif ana casino cedhak scranton pa. Loro sumber ngandika project bakal ing apa saiki Howard Hughes-diduweni tanah, lan siji ngandika komplek bakal ing situs ngajokaken loro-bangunan komplek ana casino cedhak scottsburg indiana. Review-Journal ora bisa konfirmasi sing bakal occupy ngrancang komplek. Bangsawan kang saiki U.