Ing sawetara dina pisanan saka februari ngirim ora bisa dijupuk minangka panuntun dhumateng kanggo sasi," nyatakake analysts saka institusi belterra casino resort golf course. Luwih, GGR kanggo januari lan februari lan bandingaken kanggo taun sadurunge kudu dijupuk bebarengan ing cahya saka tanggalan impact amarga kanggo Taun Anyar Chinese," padha ditambahake belterra casino resort florence ing 47020. Assuming GGR saben dina rata-rata tingkat MOP960 yuta [US$122.9 yuta] kanggo MOP990 yuta kanggo isih dina sasi, kita ngira februari GGR kanggo sawetara MOP26.6 milyar kanggo MOP 27.3 milyar, kira-kira taun-taun tambah ing februari +16 persen kanggo +19 persen," wrote analysts Vitaly Umansky, Zhen Gong lan Cathy Huang Gedhene saka pre-Cina Taun Anyar sadhu lan volatility ing tingkat terus bisa skew iki nomer (paling kamungkinan ngisor)," ngandika Sanford Bernstein analysts gegayutan sawijining page pratondho kanggo februari GGR kinerja. belterra casino resort ing florence.