Nylén ngandika: "Kaya samesthine, angger-angger saka olahraga totoan negara-by-negara wis proses alon, nanging salah siji kang bisa pick munggah ing sasi teka minangka serikat push kanggo aturan ahead saka wiwitan sabanjuré NFL mangsa ing September."Luwih wigati sing serikat aturan cara tengen padha sing slot ing informatica. Olahraga totoan wis durung bisa diatur ing sisih lor-wétan negara, nanging karo tagihan ing proses, Kambi ngarepake vertikal kanggo dadi kasedhiya kanggo pemain taun iki padha sing slot ing minecraft. Interview bakal tindakake sakcepete.. Kambi revenue gunggungipun €21m ($23.5 m) Q1 kanggo 2019, lan nambah 28% ing taun-taun, karo operator turnover akeh 46% sing kain digunakake kanggo meja-poker. Kambi mlebu loro pelanggan anyar ing Q1; Badhak Operasi, perusahaan tiyang sepah saka jerman-madhep Mybet, lan Connecticut basis Mohegan Game & Hiburan (MGE) roulette casino online. Senajan Kambi terus sawijining US expansion ing wektu, CEO sawijining Kristian Nylén kawicaksanan mayoritas saka perusahaan wutah turnover kanggo operasi njaba negara online roulette iku dipercaya. Supplier uga dibukak telu ing property sportsbooks ing Pennsylvania karo Greenwood Game & Hiburan lan ngarepake online olahraga totoan kanggo bisa dileksanakake ana sakcepete ing roulette restaurant louisville ky.