UK-based online casino panyedhiya lunak, Wesi Asu Studio, kabaripun wis premiered sawijining lengkap game suite karo casino online operator NetBet poker mesin kanggo ngarep nggunakake. Bisa digawe dening iSoftBet Game Platform Pengumpulan (LONGKANGAN), integrasi ngijini NetBet Casino pemain ngakses kanggo Wesi Asu Studio kang sawetara sing godhongé amba saka populer slot, kang bisa kabeh bakal ngalami ing desktop lan seluler poker mesin ing saindhenging donya. Bagéan saka 1X2 Jaringan, Wesi Asu Studio wis digawe jeneng kanggo dhewe dening ngembangaken lan ngrancang slot karo komplek mekanika lan pinter math poker mesin menang bengal ngurmati. Klebu sing gelar kuwi minangka Getih Ratu, Rainbow Wilds lan bubar dirilis, Wai-kiki, bebarengan karo creative game tabel kaya Roulette Mirah carane kowe menang poker.

Ngomentari ing bukak, Perwira Operasi Pangareping kanggo 1X2 Jaringan, Kevin Reid, disampekno sing NetBet Casino iku antarane paling dipercaya lan populer operator ing pasar lan sing padha "seneng' kanggo kurban game saka wesi Asu Studio kanggo sing online operator pemain. "Kita game nyedhiyani soko beda. Padha gabungke cerdas math lan nglereni pinggiran mekanika karo visuals lan swara sing ngemas doyo, ngirimke unrivaled pengalaman kanggo pemain carane kowe menang slot online. Kita mikir padha bakal ageng kanthi mencet NetBet pelanggan," ngandika Reid carane kowe menang ing slot ing casino. Kanggo sawijining bagean, NetBet Casino game isi manager, Gavin Wong, ngandika sing padha saya nganyari game sing portofolio ing supaya kanggo kurban "paling macem" game meja lan slot, lan Wesi Asu Studio "iku pas sampurna." Wong ditambahaké sing pangembang game sing "kandel lan unik" lan ngidini wong-wong mau kanggo kurban pemain sing "soko beda." "Kajaba iku, nggabungaken wong-wong mau liwat iSoftBet game platform pengumpulan menthekake proses iki gamelan lan rapi, lan iki rampung ing jejere wektu ora," ngendikane Wong.

Uga ngomentari ing integrasi isi, sirah saka pembangunan bisnis kanggo iSoftbet, Michael Probert, ngandika, "Iki contone gedhe saka daya lan keluwesan saka game kita platform pengumpulan, lan kita are pleased kanggo duwe wis bisa kanggo bantuan Wesi Asu Studios miwiti karo NetBet Casino." Sadurungé taun iki, Wesi Asu Studio penned padha menehi hasil karo online anjog operator casino Videoslots, diduweni dening Malta basis perusahaan tiyang sepah Panda Media Ltd. aturan saka game ing poker.