Ninja lan Satoshi kang Rahasia occupy loro posisi pisanan ing nonton' pilihan kanggo Slot Taun lan Ninja uga teka kapindho ing Paling Anyar Online Slot kategori.

Endorphina wis didominasi anugrah ing panyedhiya' ing sisih loro umum lan organizer kang pilihan telung abang panas sevens slot mesin. Padha dirilis 4 game bubar, Ninja, Satoshi' Rahasia, Viking lan Jetsetter, lan kabeh padha ditampa banget respon positif. Aku kaya kanggo ngomong thanks amba kanggo Slot Guide tim ora mung kanggo shortlisting kita slot nanging uga kanggo milih kita minangka Best Online Slot Pangembang saka 2015. Ora mung padha dijenengi jeneng amba kayata redbet lan Slotty Vegas nanging uga ngormati anyar kasino kayata Omni Slot lan Yako Casino telung abang panas 7s slot mesin. Slot Guide wis dilakoni online slot lan kasino reviews wiwit awal taun iki carane kanggo ngalahake roulette meja. Stepanka Chmelarova, Marketing Manager saka Endorphina komentar:"aku bungah banget kanggo ndeleng 2 kita slot kang kapilih kanggo Online Slot Taun lan iku tegese akèh kanggo kita teka pisanan lan kaloro carane kanggo ngalahake sistem roulette. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre carane kanggo ngalahake roulette mesin.