Nanging senadyan tightening bathi, Betfair wis mbayar metu ahead saka wektu kanggo wong-wong sing wis nang dhuwit karo wong-wong mau ing Ora ana carane kanggo ngalahake roulette.
Rintangan ambruk kanggo bab 3-1 kanggo Ya backers ing tangi saka jajak pendapat sing nuduhake sisih favoring kamardikan bisa duwe timbal cilik, nanging wis wiwit drifted bali munggah kanggo bab 7-2 carane kanggo ngalahake ing slot machine. Iku kabeh bakal mutusaké on Thursday, nanging Betfair misale jek wis ngerti kasil saka Scottish Kamardikan referendum carane kanggo ngalahake roulette tabel ing ngendi wae. Ana kang referendum bakal takon Scottish pamilih rodo prasaja pitakonan: "Apa Romania dadi sawijining negara?" Mbok menawa amarga tightening nomer jajak pendapat, pemimpin saka telung utama katelu ing saiki pemerintah UK janji bebarengan kanggo masrahake luwih kakuwasan kanggo Skotlandia ngirim iku tetep ing UK. apa ora gambling tegese.

"Mbayar metu ing awal kita Sportsbook iku prajanjian ajining kang kita terus illustrious trek ngrekam kita ijol-Ijolan." Kamungkinan, pamindhahan wis luwih apa karo mundhakaken woro-woro kanggo totoan exchange saka sembarang tartamtu kapercayan sing Ora bakal mungkasi munggah ing ndhuwur (sanadyan Betfair isih njupuk sisih padha felt luwih kamungkinan kanggo menang, mesthi) apa mbayari kanggo blackjack. Nalika paling jajak pendapat wis katon "Ora" karo tipis-kanggo-moderate mimpin, wis ana outliers sing wis sijine "Ya" ing jajak pendapat posisi. Anyar "jajak pendapat saka jajak pendapat" dening Apa Romania Mikiraken tabet sing paling apik informasi saiki wis Ora karo mung 51-49 kauntungan ing jajak pendapat, tegesipun bilih nalika pamilih ing sih saka Scottish Kamardikan bisa dadi konco, iku isih cedhak banget kanggo dadi tartamtu. Sing cetha owah-owahan saka sadurungé taun iki, nalika iku muncul sing liwat 60 persen saka Scottish pamilih bakal milih Ana ing referendum.