Sawise nutup sawijining Napoleons Casino lan Restaurant Ecclesall Dalan ajang ing januari, Inggris operator casino A&S Luang Group Limited saiki wis kabaripun didol sawijining Napoleons Casino London property kanggo entitas dikenal minangka Mayfair Casino Winates apa makna saka wektu slot. Miturut ana laporan saka G3Newswire, Mayfair Casino Winates paling anyar entrant kanggo London casino pemandangan sawise mundhut cilik ajang dumunung ing cedhak pusat saka ibukutha kang wisata-dikempalken Leicester Kothak kanggo jumlah kang winadi.

George Polhill, Ngatur Direktur kanggo Mayfair Casino Winates, kabaripun disebut Napoleons Casino London 'salah siji saka Mburi Kulon kang paling kondhang lan long-ditetepake hiburan acara' sing ajeg sawise dibukak dening-karya lan wis téater akeh uga sing kasengsem ing game apa makna saka slot wektu. "Kita langsung prioritas kanggo nggawe transisi kanggo anyar kepemilikan minangka gamelan minangka bisa lan mesthekake yen casino anggota lan tamu terus wis padha dhuwur-tingkat pengalaman customer," Polhill kabaripun marang G3Newswire persona 5 casino kontrol panel.
"Iku wektu macem ing bisnis kita lan kita are pleased kanggo nggabungake dinamis London casino pasar." Kanggo sawijining bagean, A&S Luang Group Limited isih makaryakke kasino ing Inggris kutha-kutha Sheffield, Awake, Leeds lan Bradford lan sadurunge ngumumaké yen iku plans kanggo miwiti pambangunan ing anyar Manchester gambling ajang mengko taun iki sawise sadurungé éntuk cocok situs. "Napoleons Casino London wis dilakokno ing Leicester Kothak kanggo saklawasé 30 taun, sajrone wektu iku wis buktiaken dadi unqualified crita sukses," Dave Allen, Ketua A&S Luang Group Limited, kabaripun marang G3Newswire persona 5 casino ekstra dhuwit recehan. "Akeh saka kredit dadi kanggo ing casino kang manut lan genah staff lan kita pengin Mayfair Casino Winates paling apik saka luck karo sawijining anyar disualekno." persona 5 boss casino guide.