Aturan bakal ngidini saiki game fasilitas lan racetracks kanggo mbayar $50,000 ragad kanggo njupuk interaktif gambling lisensi sala giochi slot ing vendita.
Mariyuana tetep diklasifikasikaké minangka Jadwal aku tamba ing negara hukum, padha kategori sing kalebu heroin district kasino wétan chicago poker turnamen. HB 3067 wis diarani Pengadilan Komite ing Omah kanggo review luwih district kasino wétan chicago poker kamar. West Virginia online gambling bill wis ngenalaken kanggo legislatif negara House saka Delegasi, nanging penegakan kang rintangan saka siji dina dadi hukum koyone dawa district kasino wétan chicago reopening. Nalika negara loropaken kanggo game, konservatif mayoritas wis bubar gantos efforts expansion saka supaya disebut-"dosa sektor." West Virginia ngarep kanggo limang tanah basis kasino, papat kang ana ing racetracks menang tangan ing poker dadu.