Clarion Game bakal contributing kanggo learning program ing sabanjuré minggu kang pengaruh NIGA expo nalika Ewa Bakun, Clarion kang Direktur Industri Kaweruh lan Engagement, moderates panel kanthi irah-irahan: 'Apa U. Bisa Sinau Saka Eropah Olahraga Totoan Pasar.. district kasino wétan chicago reopening. Lan Apa Iku bakal Dadi babar Blas Beda Wektu Iki'. Dhuwur powered panel, kang fitur Max Meltzer, Pejabat Pangareping Komersial, Kambi Group, Witek Wacinski, Kepala Strategi ing GVC Group lan Harald Neumann, CEO, Novomatic, kang dianakaké kurang saka enem minggu ahead saka edition pisanan saka ES Amerika Utara (13 Mei -15, Boston, MA, USA) ing akeh ngenteni acara kang lagi tagihan minangka 'paling gedhe olahraga industri kumpul ing game' menang tangan ing poker dadu.

Ewa, sing wis makarya ing Clarion kang divisi riset kanggo liwat dasawarsa lan wis dilacak évolusi saka olahraga totoan sing puncaké ing tumitah saka ES Amerika Utara, pracaya ing sesi bakal jenenge sing kawentar cahya ing tombol nilai saka prabédan antarane Eropah lan Amerika Serikat karo tartamtu referensi kanggo Native American suku menang tangan ing omaha poker. Dheweke diterangno: "Kita bakal teken ing kaweruh saka apa iku sawijining pakar panel kanggo debat nomer bisnis tombol sensitif masalah kalebu beda antarane Eropah lan AS nalika nerangake kanggo angger-angger lan muter-metu saka olahraga totoan, focussing carane suku operator ngelingi olahraga totoan kanggo sing operasi." Dheweke ditambahake: "Kita bakal mrikso sawetara saka salib-budaya masalah khusus pitakonan sing Eropah suppliers/panyedhiya teknologi sing ora Amérika cukup menang tangan ing poker dhaftar. Nalika nerangake kanggo suku game, aku bakal takon panel carane padha ngganti produk sing kanggo nggawe wong-wong mau Amérika cukup lan cocok kanggo jenis saka customer sing suku operasi nengsemake menang tangan supaya poker. Antarane wong akeh topik liya kita uga bakal njelajah salah paham sing Éropah nggawe nalika nyedhak US pasar, ing tartamtu Native American suku lan jeksa agung bisa ngetokake saka tanggung jawab marketing ing tartamtu nggunakake olahraga sponsor minangka bagéan saka comms armoury. Iki banget lingkungan dinamis lan aku tartamtu sing topik iki lan akeh liyane bakal debated luwih nalika industri convenes ing Boston cls grail suci sistem roulette. "Kanggo informasi luwih lengkap ing India Game Tradeshow & Konvènsi: indiangamingtradeshow.com Kanggo ngerteni luwih akeh babagan page ES Amerika Utara pindhah menyang: icenorthamerica.com Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre semanggi link slot nas l oynan r.