Ainsworth internasional revenue tansaya dening 2% sak H1 2018 kanggo AUD83.2m ($65.22 m) ing H1 2018, nalika sawijining pasar Australia ambruk dening 10% sak periode sing padha kanggo AUD37.1 yuta ($29.08 yuta) infinix zero 6 slot price. Kita pipo saka dikontrak pesenan kuwat infinix zero 8 price in nigeria slot.
Ainsworth total biaya operasi: kang ngilangi biaya dodolan lan biaya financing dropped dening 8,2% ing taun-taun kanggo AUD56.3m infinix zero 6 pro slot price. Kita wis intensified kita dodolan lan marketing fokus lan karo anyar yuridiksi, kita internasional tilas ngembangaken carane akeh iku iphone 11 ing slot. Australia slot mesin supplier Ainsworth Game Teknologi wis dilapurake 52.8% ing taun-taun tiba ing sawijining net bathi sak setengah pisanan saka taun financial 2018, kasebut pajak masalah carane akeh iku iphone 11 pro ing slot nigeria.