angwon Tanah Inc, operator mung casino resort ing Korea Selatan ing ngendi negara kang bangsa sing diijini kanggo gamble, kacarita net income saka KRW142.81 milyar (US$122.1 yuta) kanggo waktu pisanan 2016, munggah 7.9 persen saka sadurunge-taun periode.angwon Tanah uga dikirim urut-urutan dandan ing net income lan revenue – 53.6 persen lan 7,6 persen mungguh.e ditambahaké sing Kangwon Tanah manajemen samesthine pangentukan wutah semangat kanggo "akselerasi" menyang setengah kapindho 2016, mimpin dening munggah ing utilisation tingkat saka casino tabel, akeh pengunjung lalu lintas, recovery bertahap ing VIP bisnis lan apik biaya kontrol.r Kwon ditambahake: "Ing tampilan kita, revenue-wutah pembalap kanggo 2016-2018 sing tambah ing nomer saka tukang game sembrono, bukaan saka kaloro Yeongdong Ting ing pungkasan 2016 lan bukaan saka [Kangwon Tanah kang] banyu tema park ing mangsa panas 2018." apa mesin slot nggunakake.