AffiliateCon Sofia dianakaké liwat rong dina ing 15-16 Uga, nyetel pathokan ing affiliate jaringan lan pendidikan hard rock ac dhuwur watesan slot. Wiwit 2010, dheweke wis makarya meh istimewa ing industri game lan wis ekstensif pengalaman ing affiliate manajemen.
Ing landmark industri konvènsi gratis kanggo afiliasi kanggo rawuh, lan tinimbang kang nuduhake perdagangan karo amba intimidating stands, iku bakal nyedhiyani lingkungan anteng ngendi milih dhuwur-profil merek bakal njaluk kesempatan kanggo ngrembug potensial kekancan karo sawetara saka sudhut afiliasi hard rock ac poker turnamen. Mega Panel bakal kalebu saperangan eksekutif industri, kalebu Clare Wellard, Perwira Operasi Pangareping internasional tenan nomer telpon Consulting. Ray mbawahi ngenalke makelar, waralaba lan afiliasi, nggawe wong sampurna kajaba iku kanggo panel hard rock ac poker kamar. Pengacara, Notaris lan International Master Game Hukum (IMGL) Tal Itzhak Ron saka Ron Tal, Drihem & Co., Tenan hukum, bakal mimpin lan moderate panel diskusi, kang wis samesthine kanggo njaluk cantik digawe panas hard rock ac manggon slot.