Negara-negara Nordic nyumbang kanggo "meh kabeh sadhu," minangka NetEnt nandhang taun-taun tiba ing loro revenue lan mediawiki kanggo Q1 san manuel casino proyek mbayar.
CEO Peter Hillman ngakoni kanggo Gambling Njero ing desember dheweke ora seneng karo supplier anyar kinerja financial san manuel casino aplikasi proyek. Nanging NetEnt wis durung wis bisa kanggo buck gaya sing, karo fokus ing dandan ing organisasi lan peraturan headwinds ing Swedia lantaran kanggo sawijining Q1 asil dagang san manuel casino proyek reviews. Revenue ambruk 3% SEK 418m ($43.7 m), nalika mediawiki operasi dropped 6% kanggo SEK 126m lan mediawiki net ambruk 18% SEK 120m craps tuku 4 lan 10. NetEnt iya seneng sawetara sukses, nanging, karo EBITDA akeh 8% kanggo SEK 196m, cocog kanggo wates saka 47%, lan nambah saka 42.2% kanggo Q1 2018 craps totoan baris pass. Hillman ngandika: "Ing negara-negara Nordic nyumbang kanggo meh kabeh sadhu, utamané amarga luwih murah volume ing Swedia minangka angger-angger anyar iki ngenalaken ing wiwitan taun."Ing aturan anyar wis dampak kita pelanggan lan pemain menyang ombone sing kita wis ora pentholan; efek kombinasi saka pemain kurang lan luwih murah revenue saben saben pengguna wis mimpin kanggo banget miwiti ing anyar diatur pasar."NetEnt bubar mlebu online casino supplier persetujuan karo DraftKings ing New Jersey, minangka tawaran kanggo ngedongkrak sawijining saiki kinerja financial. craps burger rue lajeng piyambakipun diwiwiti d'ascq.