Supaya nalika PokerNews mutusaké kanggo incorporate sawetara statistik menyang jangkoan saka WSOP Acara Utama iku ora teka minangka surprise, nanging outpouring saka keluhan ing Twitter durung craps tuku 4 lan 10. Lucu wayahe kanggo kula iki sawise AMERIKA serikat v Belgium game craps totoan baris pass.
Njupuk ing apa kedados kanggo nyoba lan tokoh metu carane wong liya sing muter iku akeh harder, lan menarik tugas nalika sampeyan muter manggon, lan ngenalke iki stats nyuda iki." Jeksa agung bisa ngetokake liyane sing sawetara pemain wis ana carane informasi iki bakal digunakake, lan apa jinis saka pemain craps burger rue lajeng piyambakipun diwiwiti d'ascq. "Ing PokerNews kita tansah looking kanggo nambah lapisan ekstra saka jangkoan kanggo pirsawan kita, apa sing dadi prasaja kajaba saka foto lan video kanggo kita manggon reporting, utawa luwih majeng techniques kayata manggon lepen, tangan-kanggo-tangan jangkoan, nyata-wektu chip counts, lan macem-macem statistik saka muter fauteuil santai taman geant casino.
Apa yours?Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre favorit slot mesin ing kasino.