Nanging panjenengané ora tahap.

Pungkasan taun iki mangsa bal-balan star Wayne Rooney kaya kanggo lali lan supaya adoh iku mengkono mung sing. "Wayne kang arang banget sembrono, mbikak mudhun kripik kang gunggungipun massive bets," sumber marang UK tabloid craps amba 6 lan 8. Kang cedhak kanggo ngarep menang metu liwat liyane dhuwit luar negeri salah sutra slot ndhuwur angin. "Kanggo nggabungake Alan Shearer, sing jumlah gol, temenan akèh apa kanggo nyekel Alan," Rooney joked. "Ora, nanging temenan iku wayahe gedhe lan mugia luwih akèh kanggo teka." Mesthi ngarep-arep kang wis luwih saka pengeling-eling iki saka negatif gedhe-gedhe kang wis taun pungkasan fauteuil santai lafuma geant casino. Rooney uga wis occasional pengunjung kanggo Las Vegas. Maju bali kanggo kang utamané tim, sing mlebu wong ing 2004 ing 18 kanggo saklawasé $33 yuta menehi hasil.
Uga menang ing Liga Champions, Europa League, Piala FA lan telung Liga Cangkir sak karir ana. Kang ing lapangan kaanane duwe temtunipun diowahi kanggo luwih apik fauteuil de plage pliant roulette.