Daiwa Pasar Group Inc., laporan ditanggepi on Thursday telpon 2016 opening anyar ferry terminal ing Pac Ing, Taipa bisa "game pangisi kanggo Malaysia." Miturut laporan, anyar ferry bakal saged nangani 40 ferries per jam kang kauntungan liwat papat ferries per jam tarif sak wentoro terminal lawang sabanjuré bisa nangani fauteuil santai lafuma geant casino. Saliyane kanggo tambah produksi, new terminal bakal fitur Taipa-Malaysia wilayah kang pisanan komersial helipads nerjemahake isoh kebangkrutan panggonan kanggo penumpang mbeta komersial helikopter layanan fauteuil de plage pliant roulette.

Daiwa ngandika komersial helipad ing Macau semenanjung kang utama ferry terminal wis benefitted downtown kutha kang kasino ouverture casino jeux covid 19. Cekak lungo mbantu kanggo nggedhekake jumlah wektu casino pelanggan bisa nglampahi ing tabel, lan, "babagan dhuwur saka klien iki lelungan menyang Macau liwat helikopter, lan adhedhasar kita kir, iki nglindungi nuduhake karakteristik umum: yaiku, sing sensitivitas kanggo wektu, marang travelling [Macau] liwat ferries, lelungan liwat helikopter nyimpen cilik 40-45 menit saben trip", Daiwa nyatakake ing cathetan kacarita ing ggrasia.com.
Ing September 8 Susana Wong Soi Wong, direktur pemerintah Segara lan Biro Banyu, dikonfirmasi sing Pac Ing terminal ferry operasi wiwitan wiwitan tanggal wis arang-arang ing tengah taun sabanjuré, pitung taun kepungkur asli dijadwal bukaan saka tanggal 2009, lan ing keluwihan saka kaping lima apa project iki originally agengipun kanggo ouverture casino joa la seyne sur mer. Ing Taipa Pulo cedhak Macau kang bandara Pac Ing terminal ferry kang utama maksud kanggo maringi leladen wisata lalu lintas langsung menyang Malaysia resorts. ouverture casino joa du lac der.