Paul Sexton, Robert Drexler lan Thomas Ludford padha messenger bettors kanggo "dhuwur-volume wagerer" Gadoon Kyrollos, complaint miturut omongane uwong valise roulette pour fillette. Drexler diselehake kira-kira 1,612 wagers rego ing $7.9 yuta, lan Ludford digawe 900 wagers kanggo $4.4 yuta, complaint ngandika valise roulette pour femme. Didegaké ing taun 1945, Cantor Fitzgerald iku salah siji saka pribadi paling gedhé layanan financial perusahaan ing Wall Street valise roulette pour rambut.
Game aturan ngandika wolung 19 akun wagering aplikasi dijaluk dening papan kang audit divisi padha ilang valise roulette pour mesin coudre. 11, 2001, nalika atusan tenan kang karyawan seda ing ambruk menara lor saka World Trade Center. Colbert katuduh guilty ing New York federal pengadilan ing agustus kanggo siji kejahatan pangisian daya saka kongkalikong ing sambungan karo partisipasi ing negoro ilegal bookmaking ring carane nulis slot karya ing d&d. Lutnick, tenan kang eksekutif, wis mimpin perusahaan expansion liwat dasawarsa kepungkur menyang investment banking, real estate komersial lan game carane nulis slot karya dnd 5e. Utang alamat panyokro bowo marang Teknologi CG, biyèné dikenal minangka Cantor Game, ing complaint sipil diajukake Jan carane nulis slot karya awit.