Ngalami iGaming konferensi organizer Sue Schneider ngutangi dheweke support kanggo acara 6 Mei 2014, St Julian kang, Malta (Release Penet) — Malta IGaming Seminar nglumpukake bubar announced anyar partner strategis kang bakal nambah invaluable pengalaman sing wis tim kuwat roulette mesin strategi kanggo menang. Veteran iGaming Konferensi organizer, Sue Schneider, kang Kali Klompok City diatur konferensi nuduhake ing Amérika Lor, Eropah lan Asia wis dadi sing paling partner. Schneider komentar: "Iki uga-diadegaké acara, ora bukak anyar, supaya iku ketoke kaya wektu tengen kanggo nambah pengalaman lan fokus ing uga-dibunderaké, biaya efektif konferensi Eropah." Ngatur partners (BMIT, Capstone Group, RE/MAX Malta lan AliQuantum Game) sing wis sijine ing acara ing sasi remen bab sing partner anyar nonton casino raiders sub indo. Kristen Sammut, Pangareping Pejabat Eksekutif saka BMIT komentar dening matur "Karo Sue kang expertise, kita rencana kanggo nggawa MiGS kanggo tingkat sabanjuré minangka konferensi industri." Saben partner wis ngédap kawruh bab industri saka macem-macem aspèk déné karo Sue Schneider kang pengaruhe, skills lan ngerti-carane, MIGS tim rencana ing bangunan ing sukses saka taun pungkasan acara, karo malah luwih atraktif agenda sing bakal kalebu tambahan Internasional topik lan pamicara mie 8 abang rock casino.

"Konferensi diatur dening lan kanggo wong-wong ing aku-industri game," nyatakake co-produser Kris Baron saka Capstone Group. "Amarga kita lagi melu saben dina karo industri, kita ngerti apa kritis masalah sing mie ing garis abang rock casino. Kita lagi menowo karo peraturan lan komersial uneg-uneg saka operator lan suppliers ing bisnis supaya iku gampang kanggo ngenali topik badhan." Acara target C-tingkat manajemen saka iGaming Industri lan becik konferensi kanggo sing individu sing arep kanggo dilaporake bab industri Global lan Jaringan karo kaya-minded wong.

Pungkasan taun acara kepincut meh 300 delegasi sing kesah saka Eropah, Amérika kang, Afrika lan Asia. Wong-wong sing uga duwe program gagasan utawa sing kasengsem ing dadi sponsor bisa njaluk informasi luwih lengkap ing https://www.maltaigamingseminar.com/. Get paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre casino paling apik ing mesa az.