Brian ana uga akeh banget melu karo forum kita minangka "Jetset", wong iki melu minangka informal konsultan kanggo eCOGRA, ing OPA, lan ana pamuter pengacara sing dibantu kaetung aggrieved pemain karo sambungan menyang industri folks. Iku uga simplifies game proses pilihan, ends lelenggahan script nambah-ons, agawé jog ndudohke sing acak, isine hukuman ing pemain sing nyolong wuto utawa ngalih tabel, lan ends kemampuan kanggo nonton tindakan ing tabel nonton casino tycoon 2 sub indo. Jog Kula nderek gagasan liyane dening operator kanggo nggawe liyane rekreasi player-loropaken atmosfer, kalebu nyegah kanggo kemampuan kanggo harvest tangan kanggo linuwih data mining mie bar casino rama menu.
Ing syarat-syarat prasaja, Jog Kula ndadekake iku luwih angel kanggo pros kanggo ngupaya metu kursi sing nggawa wong-wong mau menyang kompetisi karo kurang experienced lan mulane ngrugekke pemain sembrono casino paling apik ing miami beach. Kang uga diterbitake "Casino Cautions" liwat Infopowa warta cukup kanggo sawetara taun casino paling apik ing mesquite nv. PokerStars kabaripun saiki testing practicality saka penerapan anonim kepala-up meja sistem kang cocog saingan acak casino paling apik ing mesquite nevada. Kang bakal salawas-lawase bakal ora kejawab. kasedhiya ing wektu iki slot.