Wynn Resorts sarujuk, arguing owah-owahan ing hukum "render angger-angger, marang kang panganyang basa [sing] pitakonan, bener," miturut juru wicoro perusahaan Michael Weaver ing statement resmi.
Nalika angger-anggering toret anyar legalized tip-pooling kanggo perusahaan sing mbayar karyawan lengkap minimal blanja, ngawisi enggo bareng saka tips karo pengawas casino paling apik ing mesquite nv. Panganyang digugat Wynn Resorts lan ilang, nanging padha digugat maneh nalika sampurna Obama liwati hukum ing 2011 nggawe tip-pooling ilegal casino paling apik ing mesquite nevada. Ing kasus-kasus iku relates to kaputusan dening Steve Wynn ing taun 2006 menehi pengawas kayata jugangan panggedhe nuduhake tip blumbang tradisional dilindhungi undhang-undhang kanggo panganyang, tinimbang kurban wong-wong mau mundhakaken pituwas kasedhiya ing wektu iki slot. Apa angger-Anggering toret Anyar Ngandika, lan Ora iku Mbebayani Bakul kang Tips?Hukum liwati dening Congress ing oktober nggulung bali 2011 larangan saka tip-pooling, nanging, iku serikat: juragan uga ora tetep tips ditampa dening sawijining karyawan kanggo tujuan wae, kalebu saéngga managers utawa pengawas kanggo tetep wae bagean saka karyawan' tips, preduli saka apa utawa ora juragan njupuk tip kredit kasedhiya kanggo kabeh wektu slot. Nalika SCOTUS nolak kanggo krungu kasus sadurungé taun iki, iku kicked iku bali menyang pengadilan negeri amarga Trump administrasi wis mung liwati hukum rescinding 2011 aturan lan pengadilan felt iki bakal duwe sawetara prewangan ing prakara kasedhiya ing ngisor iki wektu slot.