Sing cukup kanggo nurunaken Las Vegas Sands' Sands Betlehem kanggo liya panggonan karo saklawasé $45.1 m ($25.1 m slot, $20m tabel) ava casino del sol ing tucson az. Tom Wolf ditanggepi a statement matur ratings downgrade kudu ngawula minangka "telpon tangi-munggah kanggo teka bebarengan lan pungkasan iki saiki." Wolf dielingake yen dprd ora bisa ngrembug metu mantunaken masalah ingkang guyub dening minggu sabanjuré, "aku bakal dipeksa kanggo njupuk luwih langkah-langkah kanggo ngatur kahanan iki." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre kasedhiya klik lan ngumpulake slot near me. Budget mbuwang bagean iki disetujoni dening loro badan legislatif sadurungé iki panas, nanging revenue bagean bukti steeper hurdle ava casino del sol acara. Wednesday nggawa tembung sing Standard & Poor kang agensi hfs kredit wis sudo Pennsylvania kang tingkat jaminan dening salah siji kedudukan, ing sisih adhedhasar agensi kang yakin sing negara kang bickering dprd padha ora ono cedhak kanggo ngrampungi sing beda liwat carane kanggo dana negara kang terus operasi golden grin casino sora guide. Minggu kepungkur, PGCB kacarita sing agustus kang slot mesin revenue ana mudhun 0,4% kanggo $193.2 m, panggolekan agustus sakabèhé revenue game ing $267.5 m, kanggo taun-taun tambah saka 2,5% golden grin casino heartbreaker annie.

Sauntara kuwi, negara dprd isih wis ora figured metu persis campuran ditambahi gambling opsi sing bakal pungkasanipun muncul saka sing aktif budget rembugan golden grin casino guide siluman.