Donya perusahaan game Ing Intralot Group wis announced persetujuan tuku nuduhake saka 65% saka malayalam game perusahaan teknologi Bit8, menehi hasil kang ndadekake wong-wong mau 100% saham ing perusahaan golden grin casino guide siluman. Intralot Group wiwit sawijining disualekno dhisikan saka Bit8 ing 2015, mundhut 35% nuduhake ing bisnis, kang padha saiki wis tambah kanggo kepemilikan penuh saka bisnis golden grin casino lemari kamar. Perusahaan wis dikonfirmasi sing Bit8 Ngedegaken Angelo Dalli, bakal tetep ing Dewan Direksi Bit8 aturan saran strategis kanggo pangembangan luwih saka perusahaan casino aix en provence rue d'italie. 2017 wis taun apik kanggo Intralot, ing kang perusahaan dikirim 20.6% munggah ing sawijining revenue donya sak waktu pisanan saka taun rising kanggo €367.9 m, nalika perusahaan bubar mlebu $5m, telung taun extension kanggo sawijining ana kontrak karo Vermont Lotre group casino aix en provence zi les milles. Intralot Group CEO Antonios Kerastaris nyatakake: "aku bungah banget kanggo ngrampungake disualekno saka Bit8 dening Intralot ing mburi saka rong taun peserta pembangunan produk kemitraan casino aix en provence rue des infirmeries.

""Bit8 dina iki dadi anggota penuh saka Intralot kulawarga, mbeta gedhe tenan janji kanggo wutah mangsa lan pangembangan prodhuk dening muter lan peran penting ing sukses penyebaran prajurit saka kita 'Kabeh Babagan Pamuter' desain produk strategi." Bit8 CEO lan Ngedegaken Angelo Dalli ditambahake: "aku seneng kanggo sukses kita kerjasama karo Intralot lan pembangunan dina sing janjinipun kanggo nggawa anyar siklus wutah, portofolio penambahan, lan pangakon internasional kanggo Bit8." "Kaya saben Ngedegaken sing wis makarya hard kanggo nggawe sukses perusahaan aku bangga bab perusahaan évolusi lan katon nerusake kanggo kerjasama mangsa kanggo nggayuh target anyar." tecno narik muda rega ing slot nigeria.