Google wis ngrubah sawijining privasi kaca njupuk sawijining aturan karo Italia kontrovèrsial 'Kamulyan Dhawuh' hukum, kang ngawisi meh kabeh formulir saka gambling iklan lan sponsor. Google sok dong mirsani ngilingake operator sing, minangka saka 16 juli, "mung negara lotteries karo di tunda teken bakal diijini kanggo mbukak gambling iklan ing Italia."Miturut italia warta stopkontak Agimeg, Google sok dong mirsani wis katon search dilisensi operator nyelehake mudhun search asil panelusuran, salawasé internasional operator tanpa lokal lisensi wis wungu kanggo ndhuwur casino aix en provence saint jerome. Ing 'Kamulyan Dhawuh' iki disetujoni dening Italia Dewan Mentri sadurungé sasi iki, lan bakal ndeleng a ban ing kabeh gambling iklan ing radio, internet lan televisi, kajaba kanggo produk lan layanan mbukak dening bangsa negara mbukak lotre.
Bill wis disetel kanggo bakal milih ing 24 juli dening House saka Wakil, lan yen bill liwati hukum bakal teka menyang pasukan ing wiwitan taun sabanjuré casino aix jas de bouffan. Iku bakal ngidini perusahaan karo ana perjanjian iklan wektu liyane kanggo tundhuk karo kontrak tecno narik muda rega ing slot. Kaya samesthine, hukum anyar wis digambar paukuman saka italia operator karo boardgamegeek kang CEO, Massimiliano Casella, matur iku "nggumun, embittered lan kuwatir bab karyawan, pelanggan lan kedhaftar" tecno narik rega ing slot. Panjenenganipun nambah: "skills Kita kudu lan bisa digunakake kanggo luwih angger-angger saka game. Lawang ing pasuryan ora bakal bantuan ludopadici (gambling addicts), sanadyan sektor karo akeh proyek utawa coffers negara."Bill wis championed dening italia Wakil Perdana Menteri, Luigi Di Maio, lan panjenenganipun pracaya yen ad ban bakal ora duwe efek negatif ing industri game. LOGiCO, italia perdagangan awak sing nggantosi online operator, ngandika iku ana "kuwatir" dening hukum tecno narik muda slot rega. "LOGiCO ora pracaya ban iki bisa gawé efek positif ing syarat-syarat pamuter pangayoman utawa ngurangi, lan mesthi ora ngilangke, risiko klad saka uncontrolled laku saka game dhewe,"Iku durung bisa katon carane ban bakal mengaruhi operator sing saiki duwe usaha utawa sponsorships perjanjian karo klub italia apa ora casino wikipedia carik apa.
Ing woro-woro saka Betway kang kemitraan karo italia klub MINANGKA Roma, Betway CEO Anthony Werkman ngandika ing statement kanggo Gambling Njero: "Loro-lorone pihak sing wareg sing meets kabeh syarat hukum italia lan iku nderek Betway selaras-model page saka pasar entri."Ing istilah maneh, kita seneng kanggo ngenteni lan ndeleng carane peraturan malang évolusi lan bakal tundhuk karo apa wae hukum stipulate." apa ora casino vip inang apa.