Iku mung pasar saka 24 teliti ing negara sing wis dikirim lan kurangé populasi sakabèhé (-0.9 persen) ing pitung sasi pisanan saka 2018-19 fiskal taun. Sing ana 5.5 persen taun-taun tambah, lan dituduhake ditahan saka 4.1 persen tecno narik muda rega ing nigeria slot. Strip kasino nyumbang kanggo 55,3 persen saka negara kang kabeh $11.9 milyar game ngusungi ing 2018. Bal-balan nyumbang kanggo luwih saka setengah saka olahraga totoan menang ing $7,75 yuta tecno narik muda ka6 rega ing slot. Ing sasi akeh bintang bal-balan college cacah kalebu 7 januari Juara Nasional ngendi underdog Clemson upset Alabama ing 44-16 rout apa ora mriksa ateges ing poker. "Nanging, baccarat saiki disrupting iki tren positif amarga ngisor-saka-samesthine persentasi ditahan." Strip GGR bisa uga mung njaluk samsaya awon sadurunge iku nemu sing luwih apik apa ora casino wikipedia katon kaya. Sportsbooks menang $14.6 yuta ing nangani saklawasé setengah saka milyar dolar. Blackjack ana mudhun 9,5 persen, craps papat persen, lan slot revenue warata ing dijarno 0,12 persen mundhut.

Basketball ana tanggung jawab kanggo nyopir oddsmakers' menang mudhun. Iku rebounded apik ing ngisor iki 2017 ontran-ontran, minangka turis terus kanggo ndhukung kutha ing tangi saka tragedi. Nevada kasino sing dilapurake revenue game reged (GGR) kanggo januari ana $984.5 yuta, telung persen ing taun-over-taun kurangé populasi apa ora kelas 3 slot mesin katon kaya.