Saka juli 17 nganti 20, RAI Convention Centre saka Amsterdam bakal muter inang kanggo tondho iGB Manggon!Iki acara bakal fitur ndhuwur perusahaan ing industri game, sing bakal ndudohake sing produk lan layanan, kalebu Greentube new sex and the city slot mesin. Ing NOVOMATIC Interaktif divisi bakal nggawa online newest slot game portofolio kanggo acara, kalebu populer Saka Dusk Till Dawn game.iGB Manggon!bakal premiering ing format anyar, aturan pamiarso paling gedhé darmabakti game online show, dening nggabungke EiG, iGaming Super Nuduhake lan ing Amsterdam Affiliate Konferensi anyar ngomong hello kanggo jack ireng. Acara bakal nyedhiyani kesempatan sing paling apik kanggo Greentube kanggo pertunjukan sing portofolio saka akeh judhul, karo anyar slot kaya Asian Perhiasan lan moho KUWOSO REELS-Dunyo Poseidon kanggo dadi bintang poker kamar mbukak ing us. Tambahan judhul kanggo bakal klebu sing Apollo gusti Allah saka Srengenge, Buku Ra deluxe lan Begja Lady Pesona poker kamar mbukak ing amerika serikat. Greentube uga bakal nuduhaké Saka Dusk Till Dawn judhul, bubar dibukak versi online kesuwur kultus vampire movie dalan.
Versi online iku manawa kanggo dadi pilihan ndhuwur kanggo pemain minangka NOVOMATIC tanah basis versi wis terus kanggo nindakake uga ing kasino ing saindhenging donya. Ngomentari ing release penet, Greentube CFO/CGO, Michael Bauer, nyatakake: "Greentube wis biso kanggo introduce pendekatan beda saka taun pungkasan dening nggawe unik ngadeg desain. Kita waca iGB Manggon!minangka unrivaled kesempatan kanggo ketemu karo kita partners, jaringan karo game profesional lan saiki kita paling anyar produk lan layanan." Pamiarso bakal bisa kanggo mriksa metu kabeh Greentube game irah-irahan kanthi ngunjungi perusahaan iGB Manggon!booth, kang bakal Ngadeg #N15, dirancang karo Saka Dusk Till Dawn tema. poker kamar mbukak ing washington negara.