Kados sah miturut ukum kertu suoro langkah sing mbutuhake loro-thirds mayoritas ing Sidang Umum, Bill Senat 403 needed mung mayoritas prasaja kanggo pass. Nalika gubernur ngandika bakal ora ngadeg ing dalan saka pitakonan sah miturut ukum menehi pamilih daya arep kanggo angkat negara kang casino larangan, ngandika bakal veto game tagihan sing ora duwe umum support zynga poker gratis chips verdienen. Burt Jones (R-Jackson), kang wis diijini Georgia Lotre kanggo jeksa agung bisa ngetokake online olahraga totoan lisensi kanggo kasengsem operator lan aturan ditambahi gambling prancis dilat casino lounge hiburan. Ing olahraga totoan bill berjuang kanggo gain semangat utamané amarga saka Gubernur Brian Kemp ' s (R) musuh kanggo gambling.
Sportsbook operator bakal duwe ponied munggah $900,000 taunan lisènsi ragad kanggo negara marang persetujuan prancis dilat casino online olahraga totoan. Nanging mung minangka gambling referendum gagal, internet olahraga wagering iya, banget.

"Tengen saiki, kita lagi ora gadhah kanggo lay mati guru utawa supaya tawanan pindhah. Jones ramalan sing seluler olahraga totoan bakal wis ngasilaken ing $60 yuta ing tahunan anyar tax revenue prancis dilat casino indiana reviews. Yen loro-thirds mayoritas ing loro chambers saka Majelis Umum bakal duwe disetujoni Senat Résolusi 841, Georgians bakal wis mutusaké ing legalizing kasino, parimutuel wagering ing racing jaran, lan olahraga totoan sak November iki pemilu richard haskins casino junket klub.