Perusahaan game Intralot wis announced sing perusahaan kang nduwe saham wis mlebu wujud extension kontrak kanggo sing lotre lisènsi ing Jamaika harley davidson poker chip dimensi. Supreme Ventures Limited (SVL) mlebu menehi hasil sing sumerep sing Lotre Game Lisensi lengkap ing Jamaika nganti taun 2026. Totoan, Game lan Lotteries Komisi (BGLC) ing negara lengkap lisensi kanggo perusahaan kanggo terus kanggo kurban sing populer game lotre.
Ketua ing SVL, Paul Nhi, komentar, "Kita duwe rencana strategis kanggo wutah lan expansion saka kita game lan hiburan operasi sing bakal mbutuhake investasi pinunjul ing kemitraan karo kita teknologi suppliers harley davidson poker chip pigura kanada. Direktur saka SVL mulane mutusaké kanggo saiki kita rencana kanggo BGLC awal lan ngupaya sawijining disetujoni kanggo extension saka lotre lisènsi, kang nggantosi bisnis inti kita. We are seneng sing sawise akeh deliberation, ing BGLC wis disetujoni lisènsi extension graton casino federal nomer id. SVL bakal terus kanggo ketemu kenceng operasi standar BGLC." Intralot njupuk saham ing perusahaan ing taun 2008 lan tambah sing partisipasi ing 2010 kanggo tingkat saiki minangka padha operate VLT game lounge lan tetep-rintangan-totoan graton casino dhuwur watesan slot.

Nikos Nikolakopoulos, Managing Director saka Intralot Amerika Latin, ditambahake: "Kita sing banget wareg karo nganyari maneh lisènsi, kang ratifies kapercayan sing BGLC wis ing SVL. Kita kaputusan kanggo ngetik Jamaican pasar dening éntuk saham strategis ing SVL wis menehi asil positif lan kita banget optimistis bab mangsa." Iku pitados bilih minangka kondisi saka hasil, SVL dibutuhake kanggo nandur modal ing paling US$5million (kira-kira J$450million) nganyarke lan ngembangaken operasi ing Jamaika graton casino pangan pengadilan jam. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.