Ing Kanada, Ontario Lotre Lan Game Corporation wis minggu iki kabaripun handed metu total saka $20 yuta kanggo 23 komunitas sing inang sawijining provinsi game fasilitas kalebu watara $443,900 kanggo kutha lor Thunder Bay 3 slot linear dimensi diffuser. Miturut laporan saka Babad-Journal koran, seprapat non-tax revenue game pembayaran dijamin telung sasi saka oktober lan tegese Ontario kutha sawetara 108,000 wong wis ditampa meh $30.2 yuta wiwit 14,000 sq ft Casino Thunder Bay dibukak ing agustus 2000 aturan kira-kira 450 slot uga minangka 14 tabel game 3 slot gpu vertikal gunung. "Ing Ontario Lotre Lan Game Corporation menehi inang munisipalitas karo wujud bathi saben taun sing bantuan komunitas nandur modal ing lokal prioritas kayata infrastruktur lan program lan layanan sing entuk manfaat Ontario kulawargané," maca statement saka Michael Gravelle, anggota saka Ontario Legislative Assembly makili Thunder Bay-Unggul Lor konstituensi. "Bebarengan karo ndhukung pembangunan search, dana iki langsung entuk manfaat Ontario kang penting layanan umum kayata care kesehatan lan pendidikan." Wiwit taun 1975, Ontario Lotre Lan Game Corporation diterangno sing wis handed metu saklawasé $33.2 milyar kanggo komunitas lan pemain nalika inang wilayah wis ditampa liwat $986.6 yuta liwat sawijining non-tax revenue game pembayaran program 3 slot keymod alur bagean. "Investasi iki entuk manfaat kita kabeh masyarakat lan ngiyataken kita ekonomi lokal," maca statement saka Bill Mauro, anggota saka Ontario Legislative Assembly makili Thunder Bay-Atikokan konstituensi 3 slot linear diffuser rega.
Ing Ontario Lotre Lan Game Corporation ngumumaké yen iku menehi panguwasa ing bangsa kang paling gedhé ing provinsi karo sing siji paling gedhé non-tax sumber bathi taunan ing babagan $1.5 milyar nalika iku wis setya kanggo gifting mung liwat $86,5 yuta taun fiskal ing supaya kanggo ndhukung amal liwat sawijining Ontario Trillium Madegé. Pungkasan sasi weruh negara-roto Ontario Lotre Lan Game Corporation mlebu sing menehi hasil sing bakal ndeleng Vancouver basis Gateway Kasino Lan Hiburan Winates njupuk liwat manajemen lan operasi saka Casino Thunder Bay kanggo sabanjuré 20 taun.
Ing persetujuan, kang uga dijamin ana fasilitas ing Sault Panjenengan Marie lan Sudbury bebarengan karo ngajokaken acara watara cities cilik saka North Bay lan Kenora, bakal ndeleng Makutha corporation nyuda sawijining efforts kanggo peran peraturan nalika terus kanggo nggawe seprapat non-tax revenue game pembayaran kanggo Thunder Bay worth watara $451,600..