Aku kathah kanggo pindhah karo aliran dina iki, aku umume cantik anteng bab paling iku apa ora iku ateges nalika mesin slot tilts. Sampeyan kasebut ing ngarep. Ya wong-wong, aku ngempet dhewe kanggo CM, sampeyan lagi olèh haha Lan kanggo mikir aku iki Allah fearing anak sawise marang wektu!dio: aku asring waca dhewe minangka katresnan-anak saka sailor lan trucker supaya aku bisa hubungané kanggo ngowahi online biru. Aku nyoba kanggo dadi lali apa Bryan kang dibangun kene lan ora arep kanggo upset house minangka iku padha....kajaba kanggo Brexit utawa Trump mungkin. Banjur bali maneh, kuwi cara alam manungsa apa iku ateges kanggo nyandhang poker face.

Nanging ing ringkesan aku kaya kanggo mikir aku pinggiran urip kanggo karya, ora bisa digunakake kanggo manggon apa ora iku ateges nalika blackjack kebayar 3 2. Aku disturb kanca-kanca karo ngarsane wektu ngidinke, utawa malah wong-wong mau liwat, apa pas padha iku kita ' d apa ing crib. Suwene aku dicenthang padha ing Florida, L komentar jouer au casino pour gagner. Lan aku ketemu 'Casinomeister', Google ana kanca-kanca, maca sethitik tidbits saka sawetara diadegaké mse. Nanging aku nindakake apa akeh wong bakal nindakake, yaiku aku kaya apik gamble, nonton film, seri, neraka malah Dewa-ala sabun ing wusana komentar jouer au casino en ligne depuis la prancis. Banjur rawuh ing London lungo ngarep karo sawijining digandhengake joys, banjur kanggo unwind lan muter karo akeh gadgets strewn tengen omah, utawa kanggo duwe partner rol mati dhaftar panjarwa apa aku kudu nindakake, kang 9/10 bisa remedied karo swift babakan dhuwit hadiah komentar jouer au casino mesin sous.