Aruze Game Amérika wis wiwit taun 1983 wis ngembangaké lan manufaktur mesin slot lan piranti game kanggo global casino pasar. biyen dipimpin lan didegaké dening Kazuo Okada, sing kontrol Aruze Game Amerika.
Panjenenganipun bakal, nanging, tetep karo Aruze Game Amérika ing peran anyar minangka wakil ketua dewan direksi lan senior advisor kanggo perusahaan anyar CFO, lan ketua lan eksekutif Takahiro Usui komentar jouer au casino pour gagner. Ing release penet ana, perusahaan kabaripun nélakaken bilih "Ing kajaba iku kanggo overseeing Aruze kang planning strategis proses, Pak Kinoshita bakal terus ngatur sawijining operasi manufaktur." Pangareping legal pejabat kanggo Aruze Game Amérika, Robert Ziems, kabaripun bakal dadi anggota dewan lan nganggep ditambahaké responsibilities saka sekretaris perusahaan komentar jouer au casino en ligne depuis la prancis. Las Vegas basis Aruze Game Amérika Inc kabaripun wis damel seri saka owah-owahan kanggo menehi kepemimpinan lan struktur organisasi, kang miturut perusahaan dadi efektif selasa. Persson iki dipetik ing release penet minangka ngandika, "aku bungah dadi bagéan saka kesempatan iki lan kanggo nggunakke kawruh aku wis gained liwat past 18 taun kanggo njupuk Aruze kang dodolan, marketing, lan riset lan pangembangan kanggo tingkat sabanjuré." Anggota dewan lan mantan COO ing Aruze Game Amérika, Yugo Kinoshita, kabaripun njupuk ing peran saka pangareping strategis pejabat lan CFO komentar jouer au casino mesin sous. Saliyane kanggo sawijining Las Vegas kantor, perusahaan wis dodolan kantor ing Macau, Australia lan Afrika Kidul.. Tokyo-kantor pusaté perusahaan claims sing Aruze Game Amérika ing nglanggar paten ragad lisènsi persetujuan komentar jouer au bouton poker.
CEO Usui iki dipetik ing selasa release minangka matur Aruze Game Amerika iki "ajeg looking ing nyesuekake kita organisasi ing nanggepi kanggo owah-owahan ing pasar game lan pribadi kahanan." Panjenenganipun tindak ing ngomong: "Iki owah-owahan pengaturan nambah kepemimpinan kita kapabilitas lan menehi Aruze kesempatan sing paling apik kanggo nepaki sawijining misi." Japanese game konglomerat Universal Hiburan Corp., biyèné dikenal minangka Aruze Corp., saiki suing Aruze Game Amérika liwat Tokyo Pengadilan Negeri. Ziems bakal laporan langsung kanggo eksekutif lan papan casino rue de la pompe paris.