Pari Mutuel Urbain (PMU) wis mlebu papat taun sponsor menehi hasil karo federasi sepakbola prancis minangka prancis operator monopoli prepares kanggo liberalisation saka prancis pasar taun iki. Senajan menehi hasil rawuh menyang efek saka mangsa sabanjuré, PMU uga bakal nyeponsori jangkoan saka Piala Donya ing saluran TV Eurosport lan TF1 casino piandel ing bay st. louis. Karang sing ngetang ing biaya saka surprise woro-woro sing Russell Account lan Katy Perry wis dadi melu – an eventuality padha diregani munggah ing 10/1 – nalika Pantun Daya sing wis totoan ing apa padha bakal ngalahake paparazzi saka liyane misuwur pasangan mudhun pulo cilik casino tenung bay st louis ms. William Hill wis dibukak £10m scratchcard promosi kanggo pas karo pungkasan mangsa bal-balan casino jeux salins les bains. Kanggo ngijolake kertu konsumen perlu kanggo mlebu munggah kanggo William Hill kang telephone totoan layanan casino jeux sainte marie de la mer. £50 lan £100 free bets sing kasedhiya kanggo menang uga minangka papat £1,000 wagers casino jeux saint-julien en genevois. Ora ala. cara paling apik kanggo entuk casino dhuwit recehan pso2.