IMHO, jinis iki saka bangkrut disengojo kudu pidana.. Las Vegas basis operator wis battling liya-lien noteholders liwat limang kapisah tuntutan hukum liwat carane kanggo ngatur maneh tau wiwit karo shareholders kabaripun duwe utang bab $11 milyar ing total cara paling apik kanggo pindho dhuwit gambling. Caesar kang sumurup persis apa kang padha dilakoni lan ganjaran Loveman handsomely iku efforts.
Caesars iya iki sengaja, supaya padha bisa nggedhekake, nalika "ngantem" sing tukang kredit (kontraktor lan vendor) kanggo pennies ing dollar. Caesars iki Perusahaan apik tinuju Gary Loveland Tak ditahan saka iku iku Bodho sing sijine sing perusahaan ing BANKROPTCY halloween slot 30 linhas multi jogos.
Loveman posisi iki diganti, nanging isih nduweni tingkat ndhuwur posisi karo perusahaan, kang kalebu liwat $30M ing gaji lan bonus halon casino ridgefield washington. Ing bali kanggo nrima nawarake proyek iki, tukang kredit bakal wis dibutuhake kanggo menehi munggah wae saiki utawa mangsa tuntutan hukum hubungane carane operasi unit iki restructured sadurunge iku ngajokake kanggo bangkrut. Biasane, kanggo bangkrutCEO bakal murub. Alan, bangkrut iki sengojo lan sengaja orchestra dening Loveman, supaya Caesars bisa mbangun kekaisaran sing, utamané ing Las Vegas halloween slot saga dinheiro wates.