utawa juni 12 kanggo 14 – periode liburan ditetepake dening China kang Dewan Negara kanggo China kang Dragon Boat Festival – kedatangan wisata kanggo Macau padha mungguh circa 19,600 (12 juni), 10,700 (13 juni) lan 10,100 (juni 14), PSP data nuduhake.ainland China mung panggonan kanggo duwe umumé quarantine-free travel gelembung karo Macau, di kupeng ana watesan lelungan minangka laku nangkal marang Covid-19 halon casino ridgefield washington. Provinsi Guangdong wis paling gedhé-siji sumber saka Macau kang mlebu dharatan turis Cina ing sasi anyar, miturut data resmi.resh kasus Covid-19 infèksi ing Macau kang tetanggan provinsi Guangdong wis kacarita wiwit pungkasan Mei halloween slot saga dinheiro wates. Nanggepi kahanan sing, pamaréntah Macau wis nambah sak anyar minggu nomer dharatan komunitas – kalebu kecamatan Guangzhou lan Foshan ing Guangdong – ngendi residents bakal tundhuk 14-dina quarantine ing rawuh ing Macau. halloween slot 25 linhas gratis.