Announced sadurunge saben nuduhake bahti saka €10¢ bakal munggah 49% kanggo €14.9¢ casino ing dania pantai promosi.

UK-kadhaptar ing gambling online operator GVC Holdings nyerahke shareholders awal saiki Natal ing ngisor iki lan nyemangati dagang nganyari. Pungkasan sasi, Ladbrokes-Karang padha kabaripun nggawe muter kanggo ndarbeni Australia totoan operator Tabcorp Holdings, nalika GVC iki bakal ngandika kanggo teaming karo UK bookie William Hill ing bid peserta kanggo ndarbeni Kanada Amaya Game, perusahaan tiyang sepah saka PokerStars. Loro perusahaan' nuduhake prices tak cocog bump apa casino mbukak sapunika near me.
Minangka asil iki rejeki apik, GVC announced sing iku ningkatake khusus bahti iku ngajokaken ing November apa casino ing house saka blues ing. GVC CEO Kenneth Alexander ngandika semangat positif iki "bayangan saka hard karya saka karyawan kita, kualitas kita teknologi lan kekuatan saka merek kita." Integrasi saka Bwin.katelu, kang GVC angsal ing September 2015, "dibanjuraké positif lan ahead saka kita asli pangarepan." SING ANA CEPET integrasi saka Bwin.partai kudu arep swimmingly, minangka GVC ana kabaripun wis ing goleki kanggo liyane utama dasi-up karo UK saingan. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Bahti pembayaran bakal dienggoni ing sterling ing 12.5 p saben bareng. Nanging dening Monday, iki gosip takeover padha wis roti panggang, lan loro GVC lan Ladbrokes-Karang enggo bareng njupuk ngglundhung apa casino mbukak sapunika ing california. Gelombang consolidation nyapu UK online pasar wis dijaluk gosip saka tawaran nglibatno loro GVC lan Ladbrokes-Karang ing sasi anyar. Iku ora cetho carane serius menehi hasil wuwus tau padha, nanging Ladbrokes lan Karang sing isih mired ing dhewe integrasi sirah, anjog akeh analysts suggest ana bakal ora luwih dhiskusi saka gabungan ing paling nganti agêng-2017 nalika dreaded 'sinergi' bloodletting konco wong-wong mau apa casino punika tangiers adhedhasar.