Nunggu diselidiki forensic kabeh Afrika Selatan Nasional Gambling Papan iki kabaripun dilereni soko tugas sadurungé sasi iki ketundha kasil saka diselidiki forensic.

Menteri Perdagangan lan Industri Rob Davies dhawuh penundaan nanging alasan kanggo penundaan sing ora siap metu lan tetep samara-samar. Hubungan Media juru kanggo Perdagangan lan Departemen Industri Sidwell Medupe marang iAfrica.com: "Ing diselidiki forensic utamané bakal nutupi aset Nasional Gambling Papan lan mentri uga wis diangkat dadi loro pangurus kanggo ngawasi dina kanggo dina mlaku Nasional Gambling Papan ireng jongkas toko barber casino nsw. Kita tukang kanggo ngomong carane dawa iki bakal njupuk." Sadurungé sasi iki, pengacara tumindak ing atas saka provinsi Bookmakers' Hubungan ditanggepi bewara kanggo nomer saka Afrika Kidul Provinsi Gambling Boards, Nasional Gambling Papan lan Nasional Lotteries Papan ngakoni sing olahraga blumbang totoan operator sing tumindak ing contravention saka Lotteries Tumindak 57 taun 1997 ireng nitahake saka jack daniels. Ing jantung saka pratelan, ing bookmakers' hubungan tantangan kesahihan saka operator aturan olahraga totoan ing tindakan liyane saka jaran balapan lan njaluk sing olahraga blumbang operator lisensi bakal revoked dening cocog provinsi gambling boards sing ditanggepi wong-wong mau.
Casino Online News Duweni Infopowa warta Liyane kene. Wong karo rencana kene ing Casinomeister. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 classement des utomo au poker. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki.

Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara classement des utomo au poker a imprimer. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected]